Werk is een belangrijk onderdeel van je leven. Het moet goed aansluiten bij je persoonlijkheid en de kennis, vaardigheden en ambities die je hebt. Werk moet je energie geven, je uitdagen om iedere dag weer waarde toe te voegen aan de organisatie waarvoor je werkt, aan jezelf en -indien van toepassing- aan je team.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan, die perfect bij jou past? Waarin je jouw kennis en ervaring kwijt kunt, maar ook nieuwe dingen kunt leren?
Vroom Hekkema heeft een grote verscheidenheid aan financiële vacatures in portefeuille. Van eindverantwoordelijke functies zoals CFO of Finance Director en leidinggevende rollen zoals Manager Finance, Accounting, Business of Financial Control tot specialistische functies zoals FP&A Analyst, Tax Specialist, Financial Accountant of Controller.

Wij zijn er voor hoogopgeleide financieel specialisten. Door onze achtergrond en ervaring, kennen we de financiële functies als geen ander. Daarnaast hebben we veel ervaring in het begeleiden van professionals die een stap in hun carrière willen maken.

Wij hebben een groot netwerk en regelmatig contact met veel bedrijven. Ook zonder concrete vacature kunnen we je in contact brengen met de juiste personen. Zo helpen we je aan je ideale baan. Dit uiteraard op discrete wijze. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Meld je aan en we gaan graag met je in gesprek.

Voor een vrijblijvend oriënterend gesprek kun je contact met ons opnemen, je kunt je ook direct inschrijven.

recente vacatures
Natuurmonumenten
inAmersfoort/ hybride
Van Oord bv
inRotterdam
Cannondale
inWoudenberg
Alle vacatures
Laatste vacatures per mail ontvangen?

Zie je nu geen vacature die jou op het lijf is geschreven? Maak een vacature alert aan en we mailen je als eerste onze nieuwe vacatures voor financieel specialisten op hbo en wo niveau.

Maak een vacature alert aan

Vroom Hekkema BV
Contact

Vroom Hekkema BV
H.J.E. Wenckebachweg 90
1114AD Amsterdam 

hallo@vroomhekkema.nl
020-2050454

© Copyright 2024 Vroom Hekkema BV, All right reserved. | Privacy Reglement