Vroom Hekkema headhunters in finance. Wij zijn specialisten in ons vakgebied. We hebben jarenlange ervaring aan beide zijden van de tafel en zijn senior gesprekspartners voor opdrachtgevers en kandidaten. We leveren kwaliteit, zijn snel en zetten iedere keer opnieuw alle mogelijke middelen in om de perfecte match tussen vacature en kandidaat tot stand te brengen. Uiteraard gebruiken we daarbij ook ons uitgebreide netwerk.

 

Christy Hekkema

De rode draad in mijn loopbaan is het matchen van mens en werk. Al sinds ik studeerde aan Universiteit Twente. Het matchen heb ik in vele vormen, bij bedrijven en bij bureaus gedaan. Soms meer gericht op het ontwikkelen van mens en organisatie, soms meer commercieel georiënteerd of vanuit een leidinggevende rol.
Bij Vroom Hekkema headhunters in finance, komen alle kennis en vaardigheden die ik tijdens mijn carrière heb verworven samen. In het ondernemen kan ik mijn bedrijfskundige kennis en capaciteiten kwijt. In het zoeken naar de juiste kandidaat en het in doorgronden van een vacature, mijn passie.
Creativiteit en analysekracht zijn woorden die mij typeren. Heel blij word ik van skiën, duiken, literatuur, koken en avontuurlijke verre reizen met de man en onze dochters.

Janneke Vroom

Na jaren werkzaam te zijn geweest als Consultant Finance in de werving en selectie maakte ik in 2011 de overstap naar een (interne) staffunctie bij een Big4 Accountantskantoor, waar ik als Sr Manager verantwoordelijk werd voor de afdeling recruitment en onderdeel was van het HR MT. Een mooie, leerzame periode binnen een complexe, internationale finance organisatie. Uiteindelijk wilde ik toch graag terug naar de werving & selectie, net als Christy, en in In 2017 hebben we Vroom Hekkema opgericht. 
Ik heb veel ervaring in het bemiddelen van Accountants (RA’s) vanuit big4 naar het bedrijfsleven. Maar ook op senior, directie niveau heb ik inmiddels veel ingevuld. Qua branche mag het ook van alles zijn: van financiële instelling tot aan productiebedrijf. De afwisseling maakt het juist leuk. Ik vind het belangrijk om afspraken na te komen, toegankelijk te zijn voor zowel kandidaat als opdrachtgever en ik houd graag wat snelheid in het recruitmentproces.Verder woon ik met man en dochters in Oegstgeest. 
 

Integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn voor ons kernwaarden. We werken op basis van persoonlijk contact en vertrouwen. En bij het beoordelen van kandidaten hechten we minstens zoveel belang aan persoonlijkheid als aan inhoudelijke kennis. Wil je ons beter leren kennen? Neem dan vooral contact op voor een kop koffie.

 

recente vacatures
Greenchoice
inRotterdam
Vertrouwelijk
inRotterdam
Dura Vermeer Divisie Infra B.V.
inHoofddorp/remote
Alle vacatures
Laatste vacatures per mail ontvangen?

Zie je nu geen vacature die jou op het lijf is geschreven? Maak een vacature alert aan en we mailen je als eerste onze nieuwe vacatures voor financieel specialisten op hbo en wo niveau.

Maak een vacature alert aan

Vroom Hekkema BV
contact

Vroom Hekkema BV
H.J.E. Wenckebachweg 90
1114AD Amsterdam 

hallo@vroomhekkema.nl

© Copyright 2021 Vroom Hekkema BV, All right reserved. | Privacy Reglement