Vroom Hekkema headhunters in finance. Wij zijn specialisten in ons vakgebied. We hebben jarenlange ervaring aan beide zijden van de tafel en zijn senior gesprekspartners voor opdrachtgevers en kandidaten. We leveren kwaliteit, zijn snel en zetten iedere keer opnieuw alle mogelijke middelen in om de perfecte match tussen vacature en kandidaat tot stand te brengen. Uiteraard gebruiken we daarbij ook ons uitgebreide netwerk.

 

Christy Hekkema

De rode draad in mijn loopbaan is het matchen van mens en werk. Al sinds ik studeerde aan Universiteit Twente. Het matchen heb ik in vele vormen, bij bedrijven en bij bureaus gedaan. Soms meer gericht op het ontwikkelen van mens en organisatie, soms meer commercieel georiënteerd of vanuit een leidinggevende rol.
Bij Vroom Hekkema headhunters in finance, komen alle kennis en vaardigheden die ik tijdens mijn carrière heb verworven samen. In het ondernemen kan ik mijn bedrijfskundige kennis en capaciteiten kwijt. In het zoeken naar de juiste kandidaat en het in doorgronden van een vacature, mijn passie.
Creativiteit en analysekracht zijn woorden die mij typeren. Heel blij word ik van skiën, duiken, literatuur, koken en avontuurlijke verre reizen met de man en onze dochters.

Janneke Vroom

Na jaren werkzaam te zijn geweest als Consultant Finance in de werving en selectie maakte ik in 2011 de overstap naar een (interne) staffunctie bij een Big4 Accountantskantoor, waar ik als Sr Manager verantwoordelijk werd voor de afdeling recruitment en onderdeel was van het HR MT. Een mooie, leerzame periode binnen een complexe, internationale finance organisatie.
Ik kom uit een familie met veel ondernemers en het was ook altijd mijn droom om een eigen werving & selectie bureau te starten, mits met de juiste persoon. Dus toen ik in 2017 oud-collega Christy tegenkwam was de beslissing snel genomen en Vroom Hekkema geboren!
Ik heb veel ervaring in het bemiddelen van Accountants (RA’s) naar het bedrijfsleven. Maar ook Controllers spreek ik graag. Qua branche mag het van alles zijn: van financiële instelling tot aan productiebedrijf. Ik vind het belangrijk om afspraken na te komen, bereikbaar & toegankelijk te zijn voor zowel kandidaat als opdrachtgever. En ik houd graag wat snelheid erin.
Ik woon in Amsterdam met mijn man en twee dochters en ik houd van de dynamiek van de stad.

Myk Middendorp

Na een aantal jaren volledig gefocust te zijn geweest op mijn topsportcarrière in waterpolo (NL Team en Hoofdklasse), ben ik vrij snel in mijn loopbaan gestart in recruitment. Eerst werkte ik bij een Amerikaans, beursgenoteerd werving & selectiebureau, vervolgens 7 jaar voor een executive search bureau en altijd met een specialisme in de bemiddeling van financiële professionals. Sinds september 2019 ben ik aangesloten bij Vroom Hekkema. De combinatie van aandacht, maatwerk en gedrevenheid sluit perfect aan bij mijn kernwaarden en maakt mij trots om hier onderdeel van te zijn. Het samen ondernemen, het maken van plannen om van waarde te zijn in deze niche is voor mij een enorme motivatie en geeft mij veel energie.
Samen met mijn vrouw, dochter en zoon woon ik in Oegstgeest. Ik ga graag op de fiets naar het strand of op zaterdagochtend naar de markt in Leiden. Verder ben ik nog steeds een actief mens en staat sporten centraal in mijn leven.

 

Integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn voor ons kernwaarden. We werken op basis van persoonlijk contact en vertrouwen. En bij het beoordelen van kandidaten hechten we minstens zoveel belang aan persoonlijkheid als aan inhoudelijke kennis. Wil je ons beter leren kennen? Neem dan vooral contact op voor een kop koffie.

 

recente vacatures
T-Mobile
inDen Haag
Greenchoice
inRotterdam
Glencore Agriculture
inRotterdam (global role)
AB Mauri International
inMade | Etten-Leur
Alle vacatures
Laatste vacatures per mail ontvangen?

Zie je nu geen vacature die jou op het lijf is geschreven? Maak een vacature alert aan en we mailen je als eerste onze nieuwe vacatures voor financieel specialisten op hbo en wo niveau.

Maak een vacature alert aan

Vroom Hekkema BV
contact

Vroom Hekkema BV
H.J.E. Wenckebachweg 90
1114AD Amsterdam 

hallo@vroomhekkema.nl

© Copyright 2020 Vroom Hekkema BV, All right reserved. | Privacy Reglement