Vroom Hekkema headhunters in finance. Wij zijn specialisten in ons vakgebied. We hebben jarenlange ervaring aan beide zijden van de tafel en zijn senior gesprekspartners voor opdrachtgevers en kandidaten. We leveren kwaliteit, zijn snel en zetten iedere keer opnieuw alle mogelijke middelen in om de perfecte match tussen vacature en kandidaat tot stand te brengen. Uiteraard gebruiken we daarbij ook ons uitgebreide netwerk.

 

Christy Hekkema

De rode draad in mijn loopbaan is het matchen van mens en werk. Al sinds ik studeerde aan Universiteit Twente. Het matchen heb ik in vele vormen, bij bedrijven en bij bureaus gedaan. Soms meer gericht op het ontwikkelen van mens en organisatie, soms meer commercieel georiënteerd of vanuit een leidinggevende rol.
Bij Vroom Hekkema headhunters in finance, komen alle kennis en vaardigheden die ik tijdens mijn carrière heb verworven samen. In het ondernemen kan ik mijn bedrijfskundige kennis en capaciteiten kwijt. In het zoeken naar de juiste kandidaat en het in doorgronden van een vacature, mijn creativiteit en analysekracht. In mijn vrije tijd word ik heel blij van skiën, duiken, literatuur, koken en avontuurlijke verre reizen met man en onze dochters.

 

 

Janneke Vroom

Na jaren werkzaam te zijn geweest als Consultant Finance in de werving en selectie maakte ik in 2011 de overstap naar een (interne) staffunctie bij een Big4 Accountantskantoor, waar ik als Sr Manager verantwoordelijk werd voor de afdeling recruitment en onderdeel was van het HR MT. Een leerzame periode binnen een complexe, internationale finance organisatie. In 2017 zijn we begonnen met Vroom Hekkema en het ondernemen is iets waar ik nog steeds erg blij van word.

Ik vind het belangrijk om afspraken na te komen, toegankelijk te zijn voor zowel kandidaat als opdrachtgever en ik houd graag wat snelheid in het recruitmentproces. Verder wandel ik graag met de hond of met man en dochters.
 

Eleonore Schins 

Als consultant combineer ik mijn achtergrond als loopbaanadviseur met de uitdaging van het vinden van goede financials. Samen de juiste match voor werkgever en werknemer vinden is net zo uitdagend en leerzaam als op zoek gaan naar een volgende stap in je, de carrière.

Na mijn HR-studie heb ik diverse rollen mogen vervullen zoals intercedent, opleidingsadviseur en accountmanager bij een arbodienst. 
Om vervolgens na ongeveer 10 jaar buitenland (New York, Londen) en moederschap van 2 zonen en 2 dochters weer de draad op te pakken als loopbaanadviseur. Na 8 jaar werd het tijd voor iets nieuws. Het is zoeken, vinden en matchen geworden. Aan de andere kant van de tafel maar wel binnen het spectrum waarbij de mens centraal staat.

Ik word blij van bedenken en creëren van “out of the box” lampenkappen en heb een passie voor kunst, kleur en eclectisch interieur.
 

Kernwaarden

Integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn voor ons kernwaarden. We werken op basis van persoonlijk contact en vertrouwen. En bij het beoordelen van kandidaten hechten we minstens zoveel belang aan persoonlijkheid als aan inhoudelijke kennis. Wil je ons beter leren kennen? Neem dan vooral contact op voor een kop koffie.

 

recente vacatures
Ausnutria BV
inZwolle
Natuurmonumenten
inAmersfoort/ hybride
Van Oord bv
inRotterdam
Alle vacatures
Laatste vacatures per mail ontvangen?

Zie je nu geen vacature die jou op het lijf is geschreven? Maak een vacature alert aan en we mailen je als eerste onze nieuwe vacatures voor financieel specialisten op hbo en wo niveau.

Maak een vacature alert aan

Vroom Hekkema BV
Contact

Vroom Hekkema BV
H.J.E. Wenckebachweg 90
1114AD Amsterdam 

hallo@vroomhekkema.nl
020-2050454

© Copyright 2024 Vroom Hekkema BV, All right reserved. | Privacy Reglement