recente vacatures
Natuurmonumenten
inAmersfoort/ hybride
Van Oord bv
inRotterdam
Cannondale
inWoudenberg
Alle vacatures

Home

 

Vroom Hekkema is een betrouwbare en professionele partner bij het vinden van hoogopgeleide financieel specialisten. Voor vaste functies en voor interim opdrachten. Wij kennen deze arbeidsmarkt door en door en zijn als geen ander in staat om de juiste match te maken. Niet alleen inhoudelijk, juist ook op persoonlijkheid. Zodat langdurig succesvolle samenwerkingen ontstaan die bijdragen aan een stevige financiële functie binnen de organisatie.

Dura Vermeer Divisie Infra BV

“Je hebt geen grote naam nodig om top-kandidaten te werven. Vroom Hekkema heeft met bevlogenheid en kennis van zaken gezorgd voor de juiste verbinding tussen hun klant en kandidaat. Voor mij het recept voor een top-resultaat en daarmee de basis voor een duurzame relatie en het waarmaken van elkaars ambities!”

drs. Jelle Dijkstra RA, Divisie Directeur
Traffic Service Nederland

"Vroom Hekkema heeft ons uitstekend geholpen met de werving van een Financieel Adjunct-Directeur. Een functie waarvoor ze vrijwel carte blanche kregen. Ze zijn zeer verantwoordelijk omgegaan met deze vrijheid. Binnen een paar weken had ik een aantal goede kandidaten aan tafel en konden we snel een nieuwe collega de hand schudden."

Ing. Niko J. Poolen, Algemeen Directeur a.i.

Evidensia Nederland

"Vroom Hekkema heeft Evidensia geholpen bij de opbouw van de financiële functie in een periode van snelle groei en verandering. Open communicatie, kennis van zaken, snel schakelen, meedenken én daadwerkelijk leveren kenmerken hun werkwijze."

Khalid Chiki MSc, Financieel Directeur | Evidensia Nederland

Royal van Lent Shipyard

"In de afgelopen jaren hebben we meerdere malen met Vroom Hekkema samengewerkt. Zowel vaste functies als interim rollen hebben ze snel en professioneel weten in te vullen. Met bovengemiddeld oog voor cultuur, vaktechnische behoefte en fit. De samenwerking verloopt plezierig en vlekkeloos."

Jeroen Plate, CFO

Laatste vacatures per mail ontvangen?

Zie je nu geen vacature die jou op het lijf is geschreven? Maak een vacature alert aan en we mailen je als eerste onze nieuwe vacatures voor financieel specialisten op hbo en wo niveau.

Maak een vacature alert aan

Vroom Hekkema BV
Contact

Vroom Hekkema BV
H.J.E. Wenckebachweg 90
1114AD Amsterdam 

hallo@vroomhekkema.nl
020-2050454

© Copyright 2024 Vroom Hekkema BV, All right reserved. | Privacy Reglement