Werkgevers

De financiële functie is cruciaal binnen organisaties. Vroom Hekkema helpt bij het vinden van de juiste vaste of tijdelijke financiële leiders of specialisten. Vakmensen die over een gedegen financiële kennis én een passende persoonlijkheid beschikken. Want bij de ene organisatie is structuur en stabiliteit belangrijk, bij de andere is juist behoefte aan innovatie of verandering.

We starten altijd met het zorgvuldig in kaart brengen van de vacature, het ideale kandidaatprofiel en de specifieke arbeidsmarktdoelgroep voor deze functie.

Daarna benaderen we gericht kandidaten voor wie de functie een mooie vervolgstap in hun carrière is en die over de juiste bagage beschikken.

We gaan uitgebreid met hen in gesprek over hun prestaties, drijfveren en ambities. Desgewenst doen we dit aan de hand van een e-assessment. Als wij overtuigd zijn van een match, dan introduceren we kandidaten. Met een uitgebreide persoonsbeschrijving.

Gedurende het selectieproces blijven we nauw betrokken. Als adviseur, sparringpartner en facilitator van een vlot proces. Ook in de afrondende fase, bij de onderhandeling over arbeidsvoorwaarden en eventueel een uitgebreid assessment of een pre employment screening.

Spreekt deze aanpak aan? Neem dan contact op met ons.

 

Enkele referenties

“Je hebt geen grote naam nodig om top-kandidaten te werven. Vroom Hekkema heeft met bevlogenheid en kennis van zaken gezorgd voor de juiste verbinding tussen hun klant en kandidaat. Voor mij het recept voor een top-resultaat en daarmee de basis voor een duurzame relatie en het waarmaken van elkaars ambities!”

drs. Jelle Dijkstra RA, Divisie Directeur | Dura Vermeer Divisie Infra BV

 

"Vroom Hekkema heeft ons uitstekend geholpen met de werving van een Financieel Adjunct-Directeur. Een functie waarvoor ze vrijwel carte blanche kregen. Ze zijn zeer verantwoordelijk omgegaan met deze vrijheid. Binnen een paar weken had ik een aantal goede kandidaten aan tafel en konden we snel een nieuwe collega de hand schudden."

Ing. Niko J. Poolen, Algemeen Directeur a.i. | Traffic Service Nederland

 

"Vroom Hekkema heeft Evidensia geholpen bij de opbouw van de financiële functie in een periode van snelle groei en verandering. Open communicatie, kennis van zaken, snel schakelen, meedenken én daadwerkelijk leveren kenmerken hun werkwijze."

Khalid Chiki MSc, Financieel Directeur | Evidensia Nederland

 

"In de afgelopen jaren hebben we meerdere malen met Vroom Hekkema samengewerkt. Zowel vaste functies als interim rollen hebben ze snel en professioneel weten in te vullen. Met bovengemiddeld oog voor cultuur, vaktechnische behoefte en fit. De samenwerking verloopt plezierig en vlekkeloos."

Jeroen Plate, CFO | Royal van Lent Shipyard

recente vacatures
Ausnutria BV
inZwolle
Natuurmonumenten
inAmersfoort/ hybride
Van Oord bv
inRotterdam
Alle vacatures
Laatste vacatures per mail ontvangen?

Zie je nu geen vacature die jou op het lijf is geschreven? Maak een vacature alert aan en we mailen je als eerste onze nieuwe vacatures voor financieel specialisten op hbo en wo niveau.

Maak een vacature alert aan

Vroom Hekkema BV
Contact

Vroom Hekkema BV
H.J.E. Wenckebachweg 90
1114AD Amsterdam 

hallo@vroomhekkema.nl
020-2050454

© Copyright 2024 Vroom Hekkema BV, All right reserved. | Privacy Reglement