Privacy Reglement

Privacybeleid Vroom Hekkema

Voor ons staat de privacy van onze opdrachtgevers centraal. Of je nu als kandidaat solliciteert of als opdrachtgever vertrouwelijke informatie met ons deelt. Vandaar dit privacy statement, waarin staat beschreven hoe Vroom Hekkema met jouw persoonsgegevens omgaat. We vinden een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Daarom kun je alleen via een beveiligde verbinding inloggen op onze website om je gegevens te uploaden of te wijzigen. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet Persoonsgegevens (en na 25 mei 2018 de AVG) stelt. Jouw gegevens worden verwerkt in het OTYS systeem. Wij zijn een verwerkersovereenkomst met OTYS overeengekomen. Ook zij houden zich aan alle eisen die de Wet Persoonsgegevens (en na 25 mei 2018 de AVG) stelt.

Algemeen

Vroom Hekkema brengt kandidaten en werkgevers bij elkaar. Hiervoor beschikken wij over vertrouwelijke informatie van kandidaten en werkgevers. We garanderen een zorgvuldige en discrete omgang met deze informatie, waarbij rekening wordt gehouden met de belangen van alle betrokkenen. Uiteraard handelen we alleen in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (en na 25 mei 2018 de AVG).

Kandidaten

Via onze website kun je jouw gegevens achterlaten. We gebruiken deze informatie om je in contact te brengen met potentiƫle werkgevers. We geven uiteraard nooit zomaar informatie over jou door. Dat doen we alleen na overleg met jou.
Wanneer je specifiek op een vacature hebt gereageerd behouden wij ons het recht voor om jouw gegevens te delen met deze specifieke opdrachtgever, tenzij je specifiek hebt aangegeven dit liever te doen in een latere fase.
Je mag altijd weten welke informatie we over jou hebben Je kan per e-mail inzage verzoeken en desnoods onjuistheden aangeven, wijzigingen voorstellen of verzoeken om verwijdering van gegevens. Dit kun je doen via hallo@vroomhekkema.nl. We bewaren jouw gegevens in principe 1 jaar, daarna worden ze verwijderd, tenzij je aangeeft de bewaartermijn met wederom 1 jaar te willen verlengen. Je kunt op ieder gewenst moment zonder opgaaf van redenen, verzoeken om al jouw gegevens per direct te verwijderen. Aan dit verzoek geven wij onmiddellijk gehoor.

Website

Vroom Hekkema gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en jouw gebruikersgemak te verbeteren.
Alle websites gebruiken tegenwoordig cookies. Bijvoorbeeld om informatie te verzamelen over hoe de website wordt gebruikt. Een cookie kan worden gezien als een klein tekstbestand dat naar het apparaat waarmee je onze website bezoekt wordt gestuurd en opgeslagen bij internetgebruik. Cookies slaan data op en zenden dit terug naar de instantie die de cookies heeft geplaatst.

De cookies die gebruikt worden op deze website zijn:

  • Strikt noodzakelijke cookies
    Deze cookies zijn noodzakelijk om de website te bezoeken en maken het voor de gebruiker eenvoudiger om de diensten en tools op onze site te gebruiken.
  • Functionele cookies
    Deze cookies onthouden beslissingen die gebruikers van de website nemen. Bijvoorbeeld de taalkeuze, het type browser etc. Deze cookies zijn volledig anoniem en kunnen niet herleid worden naar individuele gebruikers. Ze worden puur gebruikt voor gebruik van de website.
  • Analytics
    We slaan collectieve informatie en statistieken van de bezoekers van onze website op. Bijvoorbeeld welke secties het meest bezocht worden. Deze data helpt ons de website te verbeteren en gebruikersgemak te verbeteren.
  • Social media cookies
    Dit zijn cookies die het mogelijk maken informatie van onze site te delen op social media kanalen of bijvoorbeeld een LinkedIn-profiel te koppelen bij inschrijving op onze site.

De meeste computers accepteren automatisch het gebruik van cookies. Wanneer het gebruik van cookies niet gewenst is, kan dit uitgeschakeld worden in de browser instellingen. Dit kan er echter voor zorgen dat niet alle functionaliteiten van de website gebruikt kunnen worden.

Heb je vragen over ons privacybeleid? Laat het ons weten via hallo@vroomhekkema.nl  

Vroom Hekkema BV
contact

Vroom Hekkema BV
H.J.E. Wenckebachweg 90
1114AD Amsterdam 

hallo@vroomhekkema.nl

© Copyright 2020 Vroom Hekkema BV, All right reserved. | Privacy Reglement